Helgen

Sho, var ju somsagt fest hos Emmisen i fredags. Vi hade nog alla jättekul och allt va under kontroll... tills nån som inte fick komma in ringer te Mr P. jojo
Mer lyckade kväll hos hos Bella, tror jag :D



Godnatt ♥

hej Bloggen

ska alldedes strax gå och plugga lite till so förhöret/provet på hinduismen. inte supersvårt så det går nog bra... hoppas jag ;D
Är sjukt pepp tills imorgon, går inte att förklara haha.



jag har sjukt mycket bildbrist! har ju lovat Siribejb att plugga med henne så då kanske vi kommer ut på en fototur också... hon är ju snyggingen själv ;)


hahahhahaa :D





nej nuså, Puss

Shooo klago inlägg

är helt sjukt skoltrött... orkar inge mer! tror jag skiter i skolan alltså.

nejdå, så långt ska det inte gå. första veckan efter lovet, har tre prov. NO TYSKA och SO. NOn har jag redan gjort idag gick sådär, uträkningarna gick åt h vetet så.

Som grädde på moset så stänger dalatrafik ner min buss imorgon?! ggaah! lixom orka haha hur ska jag nu ta mig någonstans aja, har ju en till buss som tar ett tag att gå till men tycker riktigt synd om lina som åker buss varje dag.
nej, mitt liv är inte på topp just nu.

ser fram imot FREDAG! (Y)



GE mig! :D



Old pic från den blonda tiden!

Moneymoney

jag hatar pengar... eller som lina sa, jag hatar pengar när det inte räcker till.

har pratat lite om mitt nya rum idag, var ner och kollade lite på golv. jag vill ha ett vitt eller ett svart golv. just nu lutar det mer åt vitt, dom har ett billigt på ikea som blir perfa tror ja :D då kan jag ha svartbruna saker som säng bokhylla och sånt.
jag längtar tills det är klart! :D

fick ett sms att det är fest ikväll osäkert om det blir något, tar nog det lungt ikväll ;)


fredag

insåg nyss att klockan är mycket... borde hoppa in i duchen, sitter här i pyamas och är totaly ofixad! om ca en och en hav timme kommer emmas pappa hem och skjussar ner oss på stan, ser fram imot dagen! :D

hoppas det är lika fint väder imorgon. Siri ville nämnligen att jag skulle fota henne, får väl kolla om det är bra väder imorgon!

nej nu så! hejdå









@farmorsplace

är hemma hos farmor, blev kvar över natten. väcktes av tre små kusiner som kom hit vid halv åtta tiden?! hehe trevlig som man är somnar man om :D får se vad som händer ikväll, Sofia ville hitta på något men jag måste nog plugga. har lite smått panik sådär!

imorgon ska jag och emma ha riktig kvalitetstid, haha brukar man säga så?? men iaf så ska vi nog äta på resurang, bara vi två och sen gå på bion. så det blir en riktig dejt med en av mina bästa systrar:D

♥du är faktist en av dom bästa sakerna som hänt mig ♥


Sportlov

Hej!

nu äntligen kommer lite uppdatering!
om helgen säger jag bara att shit happens, men för övrigt va det kul! :D
åkte bräda med victoria igår, vi hade super fint väder. har verkligen saknat solen om man säger så! fick ett sms av pappa. det stog villken?
jag trodde ju han skickat fel men inte. han hade försökt skicka en bild på två brädor. fattade inte ett skit av vad han snackade om men förstod sen att han va på stadium och skulle köpa en snowboard till mig! :D
så nu är jag riktigt king på det där asså! hehe

idag så bokade jag och Emmisen biljetter till alice i underlandet som har premiär idag, vi ska gå på fredag. det blir trevlans, ska nog träffa henne och åka ner en sväng på stan nu.