Stjärnan bloggar igen!

TJEEEENA, Lina här igen! Konverserade med Sara i telefonen för några minuter sedan. Hon är ute med tjejerna men jag är hemma idag, inte kul! I alla fall, hon tyckte att jag skulle göra ett roligt inlägg här på hennes blogg.

Jag tog mig en funderare... Vad är ett roligt inlägg? Jag kom fram till att jag ska tipsa er om saker att fördriva tiden med om ni bara är hemma denna kväll, eller kanske någon annan kväll.

• Förvandla dig till vampyr.
Du behöver lite speciellt smink som trockenpuder, vit créme och teaterblod. Det här är faktiskt ganska roligt, jag har gjort det idag! Då använde jag även mascara och rött läppstift som jag sedan hade teaterblod ovanpå. Jag hade även blodröda naglar vilket ger bättre effekt! Då har du även en hel del tid till att fördriva tiden på, det här sminket sitter nämligen väldigt bra. Alltså tar det lång tid att tvätta bort. Mitt smink är från Kicks så du kan ju kanske kolla om det här låter lockande.
 
• Något väldigt gott.
Om en halvtimme eller så är det helt okej att slå på en film. Men det är inte filmen som är höjdpunkten här. Nej, det är snackset som är... Skorpor med smör och coca-cola! Du bara måste äta det, jag lever på det på nätterna. Hehe, det var en liten hemlighet som jag börjat med för ett tag sen men nu vet ni! Joina mig, ni kommer bli fast.

• Gör en blogg.
Nu kanske det är så att du redan har en blogg. I så fall har du nu chansen att skriva ett lite extra tänkvärt inlägg, fixa designen eller... ja, vad handlar din blogg om? Gör den lite mer speciell så att den blir som du vill ha den! Min blogg, http://aboutlina.blogg.se/, skaffade jag främst för att få skriva av mig och inte för att få många läsare. Jag ville utveckla mitt sätt att skriva och jag ville lära mig lite om design och jag tycker om att fota. När jag skaffade min blogg hade jag ingen systemkamera men under tiden som gått har jag fått en och jag har nog utvecklats lite grann inom foto-fronten även om jag inte är någon mästerfotograf direkt. Det är riktigt roligt att gå tillbaka i arkivet och läsa vad man gjorde för exakt ett år sedan, hur man såg ut, hur man tänkte, hur man betedde sig, hur man mådde. Ett inlägg som jag skrivit för exakt ett år sedan kommer här.

"Tänkte bara önska en riktigt god jul! Haha, visst ser det verkligen ut som ett julkort? Men nej, den här bilden är från imorse. det är mycket snö här, och det ligger kvar på marken. Plötsligt känns det som att jag bor i norra Norrland.
Konstigt nog befinner jag mig faktiskt i mellersta Sverige. Det blåser jättemycket ute också, och snön faller fortfarande ner. Perfekt läge för en nörd som mig att sitta inne och mysa hela dagen, hehe. :) Ikväll blir det pizza, mums!"


Åtminstone jag märker att jag blivit annorlunda under det år som gått bara genom det där lilla inlägget. Det är ju roligt att se. Alltså: börja blogga!

• Upptäck ny musik.
Spotify måste ju verkligen vara en av de bästa musiktjänsterna. Slå dig ner och researcha efter lite ny och bra musik! Jag älskar att hitta bra låtar och jag älskar musik, mår så himla bra av att lyssna på massa musik!

• Ta en extra lång dusch.
Hur skönt är inte det? Helt awesome! Avsluta med att smörja in dig med en body lotion/butter.

Nu hoppas jag att det här blev ett underhållande inlägg. För säkerhets skull avslutar jag med lite roliga Youtube-klipp.
       
Förlåt men det här platsar! Mohahaha.

Nu ska jag äta mina skorpor!


Ikväll

Nu ska jag käka Lite hemmagjord pizza och sen blir det träffa Sofia och Sabina! :D Emma och Lina skitarna blir inte med :(

Vampyrer gillar inte vitlök, kanske ska gå till lina? hahah :D

Farmor.

Nu ska jag till Farmor och hänga hahaha, vi hörs

Sötan Lina

haha märke nu att Lina har bloggat lite i smyg, Det är helt okej och fortsätt med det! :D

Idag MÅSTE jag plugga! har skjutit upp detdär allt för länge nu!
i kväll kanske det blir fest med brudsen! eller kanske inte bara bruds men ändå =D


Lyckad kväll igår iaf :D
åkte ner till hemmakväll och skulle hyra film, det blev bara godis. vi åkte till Linas syster Malin och lånade en istället. Gothia eller något hette den. Lite smått läskig haha.
sen kom Sofia och Sabina så gick vi ut lite.


+ Sabina som e fotograf


+ Sabina =)


Emma, Sofia, Jag


Söt!


Sabina!

hennes Blogg hittar du HÄR

Lina Finn igen!

Tjena! Lina här igen. Jag kan inte sova men jag känner inte för att blogga på min blogg och Saras blogg kan behöva lite uppdatering så jag smyger in här! Hoppas det är okej. Jag är verkligen trött och borde sova men äsch. Sara råkade ju kläcka ur sig att det var tråkigt att blogga i luren för ett tag sen, haha. Det tycker inte jag, älskar att blogga! Man får ut så mycket av det och man kan skriva exakt vad man känner just för stunden.

I kväll har vi tittat på film, Gothika tror jag den hette. Handlade om en kvinna som arbetade som läkare för psykiskt sjuka kvinnor. Sedan blev hon själv anklagad för mord på sin man som var chef på det där stället och hon blev inlagd där. Självklart var det ju inte hon som var mördaren. Jag tröttnade dock efter ett tag och tittade inte klart utan ringde istället lite folk, bland annat Sofia. Plötsligt var hon och Sabina utanför, trevligt trevligt! Så vi gick ut lite grann, kameran var med då och Sara har bilder som jag tänker tvinga henne att lägga in, mohaha.
I morgon Sara! ;) <3

Det är ju Halloween den här helgen, vi försökte ju få lite Halloween-stämning med filmen men den var inte så himla läskig tycker jag. Okej, jag tittade inte på hela men ändå. I morgon är det alla helgons dag och vi hade lite planer att klä ut oss och så men jag vet faktiskt inte hur det blir, får kolla upp det i morgon. Jag gillar för övrigt Halloween, det är en rolig högtid. Om det blir så att vi klär ut oss i morgon ska jag vara vampyr á la Twilight. Jag ville se Twilight idag men det var jag ensam om eftersom vi har sett den ett antal gånger om man säger så. Och snart släpps New Moon, YES! Har sett fram emot det väldigt länge. Böckerna är ju så himla bra, filmen också.

Men nu ska jag ge er lite bilder från dagen.
 
 
 
 
Vill visa en del av mitt stökiga rum också, måste städa i morgon!
 

NÄE nu ska jag sova!
 
God natt. /Vampyren.


LINA FINn häR

TJENA BLOGGEN!!!
Det är Lina Finn som skriver, ni kan checka min blogg HÄR! Do it, do it, do it. Vi sitter och väntar på mat, jag är sjukt hungrig! Nu ska Sara hem och äta kycklingspett, sen drar vi vidare till Emma så får vi se vad vi hittar på. Idag har jag iallafall varit hos tandläkaren. En grej som jag verkligen undrar är hur dom kan ge mig tid klockan 10 sista dagen på lovet? Haha. Men nej nu ska jag sluta skriva så mycket onödigt här, tjingeling!
 
Jag videobloggade (!!!) faktiskt men Sara drog hem med mobilen så ni får tyvärr inte se det! Jaja, några randombilder, jag och Darin e kändisar på ExpressenTV ;) ihihihi


Tidig Morgon

man har ju blivit sjukt bortskämd av lovet, har gått up vid lunchtid nästan varje dag men idag så gick jag upp vid nio, ska ner på stan och fixa lite grejor sen blir det förmodligen att träffa emma och lina :)

Lite misslyckade bilder från i morse hah :D


Dagen

Vaknade vid halv tio hos kajsa i morse, gjorde oss iording och åt fruckost. Sen kom Kajsas kompis Elin så då drog jag hem. haha :P
på bussen hem så ringde jag till Lina...
haha hon Typ Sov. Bestämde att vi skulle träffas när hon va klar. vi åkte ner på wane´s och åt lunch, det va mumms :D
Stor isthe och toast.
sen gick vi runt och jag letade efter en väska, orkar inte med min längre ;)


Skulle viljat ha en lite mindre, men det här blir nog mitt nästa köp. när pengarna kommer

sen gick vi in på hemköp och köpte oss lite gottigott haha. när vi står där och kollar på choklad så kommer det någon och slår lina med en massa Stadiumpåsar och det kom inget förlåt, haha då såg vi att det va Knutsson haha.

L- har du återhämtat dig nu? haha

Nej nu måste jag hitta Bilder tills i morgon när jag ska till FotoAbild
Vill ha Lite bilder av Lina
ringde till henne och bombarderade henne med Sms hehe, hon sov ..
Förlåt :)


♥Min Älskling 15 år!♥

Idag fyller Emmis 15 år!

♥♥Ett Stort Grattis till henne!♥♥





Krambananen :)
♥ 


falun - borlänge - falun - bjurs ;)

tjabba :) kajsa här igen. sara hinner inte skriva för hon måste plocka ihop sina grejer. så då skriver jag igen :D
idag har va varit på kupolen, blev ingen shopping alls. däremot fick vi gratis choklad i ett marabou-tält. trevligt :) sara älskar chokladen förresten, det är hallon och yoghurt :P haha
snart ska vi ta vårat pick och pack och dra mot mitt lilla hus i den lilla hålen bjursås. låter kul va? :) men men, sara är uttråkad så hon följer med mig ändå :) gulligt av henne tycker jag.
fast nu kom jag på att elin kommer till mig imorn, och fia också tror jag. undra om sara vill med ändå.. får se.
jag hjälpte henne förresten med en låt igår så nu har hon en hel text om bloggare, den är nice!
nu ska jag gå :D
pusspuss :)


CHA CHAAA, kajsa som skriver!

som sagt. kajsa här :) vill blogga så jag skriver lite hos saris.
efter mig sjukt roliga dansträning åkte jag hem till familjen ötken. blev donkenmat. gottgott! :)
NU FICK SARA ETT UTBROTT PÅ KARIN. OJOJ!
ska sova här i natt, det blir mys senni. imorn får vi nog se vad som händer. blir kansken en sväng nere på stan, vem vet? :)
såg att sara har hoppats att jag ska hjälpa henne med någon låt. det är nog önsketänkande tror jag. får se hur det blir med det ;)

nej jag vet inte vad jag ska skriva mer. det är najs med lov :D

ha det bra gullungar :)


/ KAJSA

Objektiv

haha, asså Vafan har inte pappa sagt förut att han haft flera objektiv, Makro och något annant haha :D

Letade på ett Makrofilter jag ville ha, visade pappa. så gick han och började rota i ett skåp och ba.. jaa såhär kan du ta med det du har nu och sähär kan du ta med det där! hahaha, jag blev bara så glad :D

Stress down.


Tunika: Systers ( veromoda)
Strumpbyxor: HM
Skärp: någon tantaffär i sthm.


Har jag gjort det jag bestämde mig för tidigare idag? nee...
men snart kommer kajsa idag iaf. jag ska få henne att hjälpa mig med min låt till musiken!! :D


Ge mig mer

Fint väder idag, har inte varit det på länge. har bestämmt mig för att skriva klart alla engelska texter idag så jag blir klar med det. sen ska jag försöka få med mig Lina ut och fota :D 

Dagens låt:

 

haha, bara jag som blir fast i denhär? =P

Massa kul :D

har haft en rolig dag med Lina idag :D vaknade av att Lina skickade ett sms vad halv tio,¨
Skulle vi ta halv elvabussen eller?? HALLÅÅÅ!! hahah :D
den bussen blev det, ner på stan äta fruckost, Fralla med the, mumms :P
sen upp till lugnet, hehehe, dom har ju byggt om där sen senast jag va där, så Lite problem att hitta va det allt. vi ville ju gå in på relax avdelningen men då fick man ju lov att vara arton! -.-
men men, vi gick in och bada, ett dopp i barnpoolen och sen två varv i stora bassängen. haha sen hade vi tröttnat, in i bastun och Chilla ;D sen Skulle vi med bussen och gå av och äta på donken. självklart så ser vi bussen åka precis när vi kommer ut från dörrarna...
var tvungen att vänta på nästa. sen efter donken så gick vi ner till tågstationen och åkte tåg till Borlänge :D hihi, det blir nog vårat nya sätt att komma dit ;)
Hem till underbara Fulun och hitta på bus hemma hos Lina :D




till och med jag vill ha snö nu !



Pratat med Kajsi i telefon nu och hon kommer hit i morgon :D


Svar till Victoria: Emma till höger och jag till vänster ;D <3

Lugnet

ska till lugnet med Lina på lite spa-dag, blir najsens, ska med halv elva bussen. Fruckost på wayne's innan, är så sjukt hungrig!

Det blev ett litet önskemål om att lägga ut några fula bilder, men syynd, jag har tagit bort de flesta! hehe, en på Lina har jag sparat :D hihi sööt! :)



nu ska jag dra ;D

Ränsning m stort Ä

haha jag har rensat upp här på datan bland alla bilder... typ mer än 2000 onödiga bilder!! Lixom hur lyckas man? kopior som är sparade typ tre gånger hah, och mer än hälften va gamla mobilbilder sen typ 6an? hahaha mycket kul där hörni, skulle vilja lägga ut lite fula bilder men jag förstår att folk skulle bli sur på mig då haha :D

Bjursås

hej hej

vaknade i morse och kollade på klockan, halv tolv?! haha, jag som brukar vakna vid typ halv elva.. men kom på sen att den va ju halv elva.. villken tur för mig ;) för vid ett skulle vi vara ute i rog och ta upp bryggan. åkte dit i ruskvädret med kameran och tog Lite kort, sen vidare till kusinerna och äta mat :D


'



Ändring..

Lite nytt... Like it?? :D

TjenaMittbena

haha, idag har jag haft mittbena, ska nog börja med det. skönt att få bort håret från ansiktet. när jag har snebena så hamnar alltid luggen i ansiktet. såå störande. Lina och emma tyckte det va fint så, får lita på dom ;)



på eftermiddagen kom emma och Lina på oväntat besök :D hihi, Älskar när dom gör det! så trevlans det va, har tydligen missat mycket de dagar jag har varit borta :(
fick en present av emma också... en Silverkotte enerligt henne hahahaha, söt :)



nu ska nog jag gå och kolla på Little miss sunshine för typ femte gången haha :D

Trööt,sjuk och hängig..

Är hemma från skolan idag.. är sjuk!! jag hatar dethär! jag vill vara frisk och kunna gå i skolan.
huvet känns tungt och kan inte andas för att jag är så täppt.. nu ska jag lägga mig i soffan med mitt täcke och tycka synd om mig själv!! haha :P



Haahaaa nu blir ni rädda vaa??

hihi roligt att redigera :D

Tidendrariväg!

Vart tar tiden vägen??
går ju så jäkla fort. Lixom det känns om att vi började skolan nyss och nu, nästa vecka har vi lov??
fast det är bättre att det går fort än att det blir segt och känns som att man inte kommer någonstans.
har klarat av ett tyskaprov idag iaf. det gick som det gick ;) gjorde det bästa jag kunde. får hoppas på det bästa :D
man skulle skriva fritt till en bild, det är inte riktigt min grej så där fejla jag nog men resten känndes bra.

Tror jag har klurat ut vad jag vill gå på gumnasiet också, Hästhållning med NV kompetens. då får jag hålla på med det jag tycker är kul och så kan jag läsa så jag får poäng så man kan läsa vidare till något annat om jag kommer på det under vägen. rätt smart tycker jag..
haha men vem vet, det kanske blir något helt annat. pratade med mamma igår och hon kom med förslaget som jag köpte.
ser faktist fram imot gymnasiet. men jag kommer sakna min Bästaste klass!



I like Bilden.

Lina Finn bloggar

Tjena mittbena alla Saras läsare! Det är Lina Finn som skriver. Sara och jag har ägnat eftermiddagen åt att plugga. Eller ja, jag har men Sara har bland annat fixat med sin header men jag tror inte att hon la ut den. Iallafall, jag har pluggat franska! Jag är så himla duktig så nu kan jag slangord, franska uttryck och reflexiva verb. Jag brukar vara lite seg när det gäller franskaplugget men nu var ju Sara här så då gick det ju bra! Hon har tyskaprov på onsdag, man kan ju undra hur det kommer gå mohaha. Just nu ligger hon i min säng och sover lite halvt verkar det som, hihi.
 
Bland de första bilderna på oss, från valborg. Kom på att vi började umgås efter det, innan det vet jag inte varför egentligen för vi har ju faktiskt känt varandra lite innan det. Men jag är verkligen glad att jag har min Sara, hihi. Nu ska hon fixa naglarna med mitt gelénagelskit!

Just det, skulle ju skriva att t.A.t.u. är bra, All the things she said och All about us iallafall! Fast dom är gamla och Sara verkar inte gilla dom så mycket men det gör jag, hihi.

Love ♥ /L.


Kusinvitamin :D

Pratar med Linis, Ska till henne och plugga imorgon :) det blir najs!


Bilder från dagen :)



Likabra att skriva min outfit haha :)

Tunika: Sisterspoint
Strumpbyxor: HM



ego pic hah :D

Pink..

Har duchat, målat naglarna sminkat mig och fixat håret. helt klar nu.
Det Blev Rosa naglar idag. U know i Love it!
Finns det någon snyggare färg än rosa?? haha nej jag tror faktist inte det :D







Vid fyra kommer nästa Kusinfamilj haha, bla Kajsi :D



inatt, ca tjugo i tre så ringde Rezart från Linas mobil och börja prata arabiska eller vad han pratar haha.
haha sen ringe han nån gång efter det också, så hör man hur lina står och asgarvar i bakgrunden.
haha resten vågar jag inte skriva här haha, man vet aldrig villka som läser ;)



karin och Johanna står och gör chokladbollar ute i köket, Mumms :)

Småkusiner = Bäst

hihi sitter här med min näst minsting till kusin och nördar farmeville, haha hon är allt lite  farsinerad (stavning??)

A- varför åker dom gröna rutorna iväg sådär??
S- hmm, vetinte hehe
A- jaahaa, det börjar växa då?
S- Njaa, eller jaa precis. det börjar växa då.

haha hon är så söt :)



Childface



A 7 år fotograf

Look of today

Dagens låt.



dethär är detenda ni får idag ;)

Pluggat massor till matteprov imorgon :)

20:54

nu är klockan 20 54 och jag har lärt mig hur tiopotenserna fungerar + en massa mer  haha :D

Dagens låt


Lunch med Anna

Blev inge fika idag. åt lunch med Anna på den nya resturangen, gamla mcdonalds istället efter enternal return eller va det heter :P
Pasta med köttfärssås. det va Mumms!

ska nog försöka att plugga lite Matte här snart men är sugen på något gott. typ varm choklad skulle sitta fint :)

tog fram min supervarma dunjacka idag. märkte att den behövs nog nu i kylan :D

Varm choklad och Mattebok... Nästa

GRYMM LÅT!!

http://open.spotify.com/track/3IcRpbLgtDeVyEcCrRidtt

Här Lina!

alla som har spotify, lyssna ;)
 
Godnatt :)

Kudden?



funderar på att sätta på mig en av pappas tröjor och gå och lägga mig.
i morgon ska jag ragga upp någon och gå och fika på Wayness haha,Chailatte :D
Matteplugg också ;)

SÅÅ roligt det kommer bli :*

Godnattpuss :*

Dagens Låt




Puss på Dagen :*

Tyskaläraren Bettan ( elisabeth) har gjort min dag! hon gick med på att flytta upp tyskaprovet till nästa vecka :D:D haha, så nu kan jag satsa helt på matten, måste ju behålla betyget :P

Pratar med Kajsi på facebook och hon påminde mig just att Karin fyller år i övermorgon!!! haha, tretton? joo det måste det vara.. x)
men då kommer ju kussingarna hit! :D
Kajsi är sjuk, så hon får Krya på sig!! :)

Jag vill utomlands!!!! Jag hade ju en jättebra ide med att jag, Kajsa, mamma och Anette skulle åka någonstan men nej... då har Anette Bokat in en massa saker -.- TRÖÖÖK!!



önsketänkande! :)


Take me you know i Miss you!



Har precis mummsat upp en majskolv och tröstätit choklad, haha. Ringde lite desperat till Lina, bara för att. hade inget att säga men ringde iaf... Vi pratade om att vi ville ha godis och att skolan suger just nu. Självmord i faluån kom upp också haha. jag och mina Fina små ljud.

Dagens låt


Bli medlem :)

Vill du ha fler Besökare, Bli medlem här då! :D


http://www.viraltrafik.se/?Justsaramaria



Planer?

har inga för dagen, är tvungen att plugga iaf. Tyska och Matte :(
trött på vädret är man också, tycker det kan bli sol iaf!
måste försöka komma på vad jag ska gå för något på gymnasiet, har ingen aning just nu. finns ju så hilma mycket att välja mellan, vet inte vad jag ska satsa på heller, Hästarna?? men det känns som att jag kanske ska ha det som min hoppy sen också, för tänk om man tröttnar på de?
men markanadsföring och reklam verkar ju rätt kul, kanske som fotograf till reklam. haha nej jag har faktist ingen aning om vad jag vill bli!


yesterday:






Magnum


haha :D





en bild säger mer än tusen ord.

Middag Med Käll

cha cha :D

har inte bloggat på ettt tag nu men kan komma igång igen, en ny header har det blitvit också, inte så nöjd :P

sitter hos victoria, familjen blev inbjuden på middag här idag. Najs :D


victoria gästbloggar:

hejhejj, jag heter victoria och sara borde bli personlig stylist, bara så att ni VET! det är är hennes grej, verkligen ;) jag fick ju vara hennes testobjekt idag och det blev veeeerkligen ett lyckat resultat!! ;O (; om du frågar så stylar hon säkert dig med! du kommer äääälska det! fråga mig om hennes nummer, vetjag!
                          tack och hej-leverpastej!


hihii so old! :D

Sovmorgon :D

har inget att göra, väntar på att sofie ska komma.. om en halvtimme haha. men det är bra för då kan jag ju skriva ett inlägg ;D

skulle ha haft slöjd nu på mogonen men den blev inställd så då blev det en skön sovmorgon till kvart i elva :)
det skulle ha varit en perfekt dag att fota idag, nu när solen lyser :D men både jag och lina ska plugga :(
måste ju göra en ny header! den som är nu passar inte alls till bakgrunden.



snart ljusare :D

Kupolenköp Today


                     Mousse Conseler                    Strupbyxor med mönster      


                          

                   Slingblekning                                                  Uggs





Har lovat Lina att delta i en Darin tävling (haha) ska lägga upp en outfit om dan i bloggen i en vecka.

Kupolen :D

tjobaa, haha. har precis kommit hem från friskis. YOGA stog på schemat idag. hihi ni får säga vad ni vill but I like it ;D
somsagt har klassen varit på tingsrätten idag. Tog snålskjuss med Gustaf dit och hem, Najs :P
Lina och jag hade bestämmt igår att vi skulle till kupolen och sen typ en kvart innan bussen går ringer hon och är typ as deprimerad hahaha

Asså Sarraaaaaa! jag ÅÅrkar inte! VäÄÄÄÄrdens sämsta dag idag..... förklaringarvarförblablabla
Hahaha Lina men jag är ju så bra att jag får dig på bättre humör, dessutom har du något att skriva i bloggen
JaaaJJAAA OOOKKKEJJ!
*älskardejsis*

så efter mycket om och men så STOG japp, stog vi på bussen till borlänge :D
kommer blider snart på mina köp :)

NÖJD

Och vem är nöjd över bakgrunden :D♥

knock you down

Sååå Klar med utkastet! Fett skönt haha ;D
nu när jag har lite tid över så ska jag fixa lite med bakgrunden till designen, hoppas det blir bra!

mailade till Lassen Westin om Workshops och jag å lina ska gå på foto :)
det blir kul!



nej fotot är inte speciellt bra men han skrämde skiten ut mig hahaha, bara lina fattar :D

SV Plugg

Vanlig dag i skolan idag som verkade gå ovanligt fort, Super bra. men nu ska jag ta och skriva mitt utkast till novellen så jag kan göra klart min novell i skolan i morgon.

så nu ska jag göra som Lina och stänga ner alla program förutom spotify och Word ;)


Tyska/ datortid

ska göra tyska uppgift men blir mest facebook och bloggar haha :P


bildrepris :)

memories

idag har det varit en riktig slappdag för mig. men skönt har det varit, tänkte plugga men sparar det tills imorgon. då blir det SO och svenska, alla novellerna ska vara klara på tisdag. har iaf kommit på en början till min egna novell. tror jag vet slutet men svårt är det ;)
pappa och jag har installerat alla program och grejs till kameran nu så jag kan lägga upp en massa bilder :D




Att göra lista till imorgon:

(x) Ducha
(x) utkast till novell
(x) Novell
(x) Prata med lina om Workshops





Myskväll :)

hade myskväll med annins igår med levande ljus och film, som tog slut typ vid elva haha :P men det gick några bra på tv också så det gick ingen nöd på oss inte. massa godis också hihi, mår inte direkt nå bra idag :P kan man bli som bakis på godis? hahahaha xD
idag ska väl jag bara trööka, inga bilder har jag heller att bjuda på :P sitter på andra datan, funderar seriöst på att ta denhär datan och lägga in alla bilder här så slipper pappa få damp på att datan bli full ;D
har inte haft någon lust att sitta vid datan och blogga, har haft en massa annat att göra men sorry för dålig uppdatering :P




hahahah titta vad man kan hitta, Ofta?? Lugg?
så lägensen va det ju inte. aldrig lugg mer ;)