hej

har kommit hem från emma nu, vi fick sluta tidigare för att flera lärare skulle på något möte, hehe min hatlektion gick bort (tyska) så cyklade jag och emma till henne och va där tills hon skulle hem till pia och rensa svamp, så då ringde jag till anna och fråga om hon ville träna. min buss går vid halv sex.. en timme innan passet :( får se om jag kan få skjus ;)



skjorta: HM
skärp: Joy
jeans: gina

Jag tipsar





dom här rengörings grejerna för ansiktet är mina favoriter!
dom fungerar jättebra på mig och jag klarar mig inte utan dom en kväll.



den här använder jag först efter att jag har tagit bort sminket, den rengör porerna och både tar bort och gör så det inte kommer nya pormaskar. det är som små 'sand' korn i som försiktigt skrubbar huden.



ansiktsvatten, tar jag på en bommullstuss och drar över hela ansiktet och halsen, den tar bort smuts och fett i porerna.



den här använder jag bara ibland om jag fått någon stor röd finne, den här gör så de läker fortare.



olje fri hudkräm, jag blir välldigt torr så då använder jag den här som gör huden återfuktad, öppnar porerna och jämnar ut hudtonen.



den här använder jag bara som mask ca en gång i veckan, den går ner på djupet och rengör.


hej :)

hej hej, har inte haft tid att blogga nu på att tag... i fredags va det ridning på sveden, gick bra som vanligt :)
sen direkt efter åkte vi till Rog för att fiska kräftor och äta. i blien dit så skulle vi hämta upp kusin kajsa, haha dom andra i bilen satt och klaga på att det lukta häst, hehe :P vi hade mysigt och bastade sen sov vi där. på eftermiddagen åkte vi ham till falun igen och passade på att häsa på farmor och farfar, det va ett tag sen nu :P

idag:



tröja: Åhlens
Jeans: Gina

jag och emma gick ner på stan och fikade, jag fick min chailatte. Äntligen och hon sin mocka latte :) när vi stog där och skulle köpa morotskaka, haha jaa då står victoria där med sitt brutna nyckelben, stackarn. hon va där och skulle fika med som mormor :)
när vi efter ett tag hade fikat klart så gick vi till tågstationen och skulle möta Lina som kom hem från sitt lilla darin äventyr längst nere i sverige haha :P
och hon kanske har den ofarliga svininfluensan! så jag och emma fick lov att åka hem haha :P



är man stolt eller vad? ;D

Älska bilden!


Goo å Gla

hej tjofleij leverpastej!! ;D

haha, villken humor jag har... iaf efter att tag av tjatande så fick jag med anna ut i regnet och vi gick till pream och köpte en chokladkaka haha :P så nu ska jag träna i morgon :D
sen va det bussen in till stan och gå på kören, tror inte att det va något för mig :P hehe mimade mig igenom hela passet.

och juuste, min kusin kajsas bidrag till Mer statistik grejen va att jag skulle skriva om henne... ingen vågar juh komentera hahah :P
jag frågade henne om vad hon tycker om jag ska video blogga haha gissa vad jag fick för svar :P
Fjolligt haha, vi får väl se om det blir så, Äre något som ni vill? :)

Kajsa..

du är en såndär person man bara måste ha ibland, nästan alltid glad och så... dock så när du är sur då är du förjävlig! men det händer inte ofta alls haha, som tur är ;) vi har kännt varandra länge än vad man kan minnas för, haha jaa vi är ju kusiner. du är duktig på allt och joo då menar jag värkligen allt! åå schit om jag bara skulle hitta nått som jag bara äger dig i! HAHA nej okej, så ska man inte tänka :P
du har hjälp mig flera gånger, hehe du klarar dig själv så jag vet inte så mycket om dina problem, inte för att du berättar så mycket :P det blir oftast du som får lyssna hha x) men du är en jättebra lyssnare också :)
du betyder väldigt mycket för mig!
min goosiga kussing :)

jag älskar dig! <3



Från början till slutet eller hur? :) <3

!kladdkaka!

Hej!

Nu har ännu en skoldag gått, har haft dubbeltimme i tyska. Jag fattar inte hur jag kommer överleva denna termin!
( tyska = hatobjekt )
men men, det är ju sista året i grundskolan nu så det är väl bara att kämpa på;)

Sitter hemma hos Anna nu och tjatar på henne om kladdkaka. Är så sjukt sugen på choklad, haha.
Vi ska och testa på ungdomskören idag på kristinegården kl 19. Får se om det är nånting för oss ;P
Imorgon ska vi alla fall träna, så då tycker jag att jag kan få äta kladdkaka nu ;D Blir ett medel styrka pass halv sex.

Hörs sen! :)


annas smile ;D

I need Förslag

heej

nyss kommit hem från friskis! guud va skönt det va, det rekomenderas starkt haha x) jag får värsta energi kicken efter. skön känsla...
joo jag tänkte är det någon som önskar något som jag ska göra på bloggen, kanske för att få upp statistiken lite? någon bra idé?

nu ropar mamma att de är mat, ses sen :)


dagen:



Jeans: Gina
Linne: Gina
adidas tröja: intersport


hejsan är med anna nu, ska ner till friskis och träna sen vid halv sex :)
känns bra att vara igång igen :P
regelbunden träning från och med nu!
 vi fick sluta tidigare idag, villket behövdes efter 2 timmar och 40 minuter av svenska på morgonen -.-
jag kommer dö av vårat sugiga schema snart!
nee nu ska vi äta mellis ;D


Haha emma på moppe


Fyy Sara!

Sorry för jätte dålig uppdatering!

i lördags var jag och anna på kupolen och sprang runt å letade kläder, fast jag inte hade nå pengar :'(
hitta en jättefin ' outfit ' för 1000 kr som va en söt topp ett par jeans och en super söt vit kofta, allt från JC.
skulle vara perfekt till hösten! får väl försöka spara lite. får mina pengar när det blir ny månad, om inte allt för länge :p nya skor ska jag köpa också! schit hur ska det här gå! det kommer nog att ta några månader innan jag får mina älskade björn borg skor!

























såhär såg jag ut idag, kanske inte det najsigaste men.

rosa chinos: Lindex
Grå kofta: JC
Linne: Gina

nu på kvällen så har jag spenderat några timmar med att försöka fixa fransk manikyr igen... blir aldrig nöjd!
haha jag tror jag lyckades idag iaf :P
tänkte passa på att lägga upp en bild på mitt ikea köp! så ser ni ju min digitala fotoram där också! är glad att jag inte lämnade tillbaka den ;)



skriver i morgon, lovar!

!_INA

HEJ HEJ :) är hos lina nu.

första dagen i skolan efter sommarlovet idag då, och såhär såg jag ut:



jacka: Lindex
sjal: Lindex
jeans: JC
Linne: gina

helt okej dag, vi träffades i matsalen och blev hälsade välkommna och kollade på någon film om 'på lika villkor' som några var med i, några riktigt snajsiga bilder på lina där ;D sen blev det typ en prat ring då man skulle berätta något man gjort på sommarlovet, haha jag har ju typ inte gjort något bara varit på grönalund och varit med kompisar :p

på ikea igår köpte jag en hylla och en spegel att ha över, perfekt sminkställe ;)
kommer bilder sen...
¨på köpcentret köpte jag jackan och sjalen som jag hade på mig idag, har velat haft en skinnjacka länge men har aldrig hittat någon snygg, fanns i svart också men jag tycker att jag passar bättre i brunt.
så nu är jag pank... :(

nu ska jag vara social mot emma och lina!

hejdå :)

ikea i morgon.

japp Ikea blir det i morgon då :D
jag älskar att åka dit med familjen å typ shoppa haha. om jag har tur så hinner jag nog in en sväng på bikbok också, hehe lite galen är man i det. jag vill ju ha en ny sängram som skulle passa perfekt i mitt rum om jag får göra om det någon gång... hatar att allt ska kosta pengar!
men men man får vara glad för det man har :) ni får iaf en bild på hur den ser ut:



Najsig va?
haha lite gammaldags men jätte mysig tycker jag :)

Regn...

sjukt tråkigt det är när det regnar, jag och victoria hade ju tänkt att åka till aqanova och bada idag men jag kom på att jag skulle till tandläkaren :(
sen efter tandläkaren åkte jag å mammi till maxi å köppte bullar haha, onyttigt värre ;) just nu vill jag åka till typ kupolen och köpa en massa saker! typ till skolan och så funderar på att göra en lista med allt. tänk att man börjar nian! seriöst va fort det har gått, jag tycker det känns som att vi nyss började sjuan och nu är vi äldst på skolan... helsjukt. och snart ska man välja gymnasium och allt också, jag ska bli en riktig pluggis nu så jag kommer in på det jag vill
haha jag och lina har planer att ha en pluggdag i veckan typ på söndagar, rätt smart tycker jag ;)

ne nu ska jag fixa lite mer med designen :D


dagen:




nu äntligen kommer några bilder tagna med systemisen :D
 idag så ska familjen åka upp till små kussingarna och hälsa på. på konfirmationsfikat berättade dom att de behövde hjälp med barnvakt en gång i veckan när skolan börjar, får se om det passar med schemat sen. känner på mig att det kommer bli mycket med tårar från en ett åring haha :P men det klarar nog jag å karin, annars har ju jag bästa vänner som kanske kan komma i nödfall ;)


kajsas jättefina halsband som hon fick av Fia och Rebecca


GLADGLADGLAD!

hej!

gissa vem som är glad!
har äntligen fått min älskade systemkamera, i konfirmationspresent :D
så nu kan jag fylla bloggen med en massa fina kort! 
i helgen har det varit konfirmation, allt har gått jätte bra! haha var lite nervös när jag å hanna skulle sjunga utan dina andetag så det lät nog kanske inte jätte bra.
det är jätte tråkigt att allt är slut nu, får hoppas på typ återträff någon gång  :P



hej hej! ...




hej hej!

har precis kommit hem från stan, skulle ner till tisken å ta nått halsprov för att jag haft ont i halsen ett tag nu.
 men inga bakterier där inte :D efter det blev det lite stan, köpte en klänning till konfirmationen hade önskat att det skulle varit lite mer färg på den men det fick duga :p tänkte att ett silverhalsband och armbandet som jag och victoria gjorde likadana skulle passa :)
bara ett problem kvar... skorna! får väl leta runt nu i veckan ;)

Sommarlov!



Grönalund




 

Glad Sara på ingarö :)



hejsan!

har inte haft någon data nu i någon vecka, har varit i bla stockholm och bott på ingarö camping, jättefint! och när vi va där gick vi ju självklart på grönalund, riktigt stolt är jag över mig själv för att jag kommit över min karusellskräck! känns som att jag kan åka vad jag vill nu haha. sen va det ju begravning för morfar och efter det blev det konfirmationsläger i 4 dagar på stiftsgården i rättvik, det blev roligare än vad man hade trott... visst man är ju kanske lite hjärntvättad av alla psalmer och böner och grejs men men haha :p
på fredag är det 80-tals fest hemma hos Linas syster och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig! har precis letat på nå ballongbyxor och en kort kavaj som hör till men det känns inte riktigt passande, blir nog nyon färger tillslut haha.